ΕΝΕΕ.TV

ΕΝΕΕ.TV

Η ΕΝΕ μέσω της σελίδας ΕΝΕΕ.TV παρέχει τη δυνατότητα ζωντανής και μαγνητοσκοπημένης μετάδοσης σεμιναρίων και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων.

Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας Βίντεο κατ’ Απαίτηση (Video on Demand – VoD), που παρέχεται δωρεάν στα ενεργά μέλη, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής παλαιότερων εκδηλώσεων από λίστα. Στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος χρήστης επιθυμεί να παρακολουθήσει μια "Διαθέσιμη μετά από αίτηση" μετάδοση, χρειάζεται να αποσταλεί email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας τον τίτλο του σεμιναρίου-εκδήλωσης που επιθυμεί να παρακολουθήσει. Η συγκεκριμένη μετάδοση θα παρέχεται μαγνητοσκοπημένη για συνεχόμενο διάστημα τουλάχιστον μιας εβδομάδας. Σε περίπτωση πολλαπλών ταυτόχρονων αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Υπηρεσία μετάδοσης Βίντεο κατ’ Απαίτηση (Video On DemandVOD) δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης ψηφιοποιημένου οπτικοακουστικού εκπαιδευτικού περιεχομένου μέσω διαδικτύου.

Η πρόσβαση είναι δωρεάν για τα Μέλη της ΕΝΕ με τη χρήση των προσωπικών τους διαπιστευτηρίων (username και password).

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο


Η θεματολογία του οπτικοακουστικού περιεχομένου καλύπτει:

Log in

Ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί μετά απο έγκριση του υπευθύνου εντός 24 ωρών και σε ώρες λειτουργίας της γραμματείας
create an account