NEWS & ANNOUNCEMENTS

NEWS & ANNOUNCEMENTS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

-Όλες οι ανακοινώσεις που έχουν γίνει δεκτές καθώς θα δημοσιευθούν στο Περιοδικό Νευρολογία, το οποίο είναι περιοδικό ανοικτής πρόσβασης, θα πρέπει να τηρούν όλους τους κανόνες περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και λογοκλοπής. Σε περίπτωση που στην περίληψη που θα δημοσιευθεί τίθεται οποιοδήποτε θέμα πνευματικών δικαιωμάτων παρακαλείσθε να αποστείλετε άμεσα και το αργότερο έως τις 23/4 απαντητικό εμαιλ ΩΣΤΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη ανήκει στον υπεύθυνο συγγραφέα για την υποβολή


Εκ της συντακτικής επιτροπής του ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ

Μετά την χτεσινή αποκατάσταση των δικτυακών υπηρεσιών (16/4/2019  13.00μμ) σας ενημερώνουμε για το ιστορικό της τεχνικής βλάβης:

Ιστορικό Βλάβης

Το Σάββατο απογευματινή ώρα περίπου στις 19.00μμ υπήρξε αστοχία υλικού στον κεντρικό διακομιστή όπου φιλοξενούνταν οι δικτυακοί τόποι enee.gr , jneurology.gr καθώς και άλλων δικτυακών τόπων (ενδεικτικά εφόσον ζητηθεί μπορούν να σας κοινοποιηθούν επωνυμίες πελατών και δικτυακοί τόπου που σταματήσαν να λειτουργούν το ίδιο χρονικό διάστημα).

Η εταιρία μας άμεσα ξεκίνησε διαδικασίες αποκατάστασης στην λειτουργία του κεντρικού διακομιστή εντός των επόμενων ωρών από την εμφάνιση του προβλήματος.

H αποκατάσταση ολοκληρώθηκε την επόμενη εργάσιμη ημέρα και ενεργοποιήθηκε ο κεντρικός διακομιστής την Δευτέρα 16/4/2019 οπότε και πρώτα λειτούργησαν οι υπηρεσίες email το μεσημέρι την ίδιας ημέρας. Ακολούθησε επαναφορά των αντιγράφων ασφαλείας (Backup) των αρχείων και των βάσεων δεδομένων που υφίστανται από την χρονική στιγμή διακοπής των υπηρεσιών χωρίς καμία απώλεια δεδομένων (αρχείων, υπηρεσιών ή προσωπικών δεδομένων). Η επαναφορά ολοκληρώθηκε στις 16/4/2019 το μεσημέρι (~ 12.30μμ – 13.15μμ)  οπότε και λειτούργησαν όλοι οι δικτυακοί τόποι (sites) επιστρέφοντας σε κανονική λειτουργία.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΝΕ

Παρακαλούνται τα μέλη της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας με δικαίωμα ψήφου και ιδιαίτερα όσοι στις επικείμενες εκλογές για το νέο ΔΣ θα ήθελαν να ψηφίσουν επιστολικά, να επικαιροποιήσουν, εφόσον χρειάζεται, άμεσα τα στοιχεία της ταχυδρομικής τους διεύθυνσης στην γραμματεία στέλνοντας email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η ταχυδρομική διεύθυνση που τηρείται στην γραμματεία της ΕΝΕ είναι αυτή στην οποία αποστέλλονται τα τεύχη του περιοδικού Νευρολογία.

Εάν δεν λαμβάνετε τα τεύχη του περιοδικού στην τρέχουσα διεύθυνση σας επικοινωνήστε με την γραμματεία.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα  κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου (σχετική αναφορά και περιγραφή του προβλήματος θα αναρτηθεί από την τεχνική υποστήριξη) παρατηρήθηκε δυσλειτουργία στο κεντρικό εμαιλ.
Σε περίπτωση που αποστείλατε οποιαδήποτε επικοινωνία προς την ΕΝΕ από το Σάββατο 13 έως και την Δευτέρα15/4 και δεν έχετε λάβει επιβεβαίωση παραλαβής από την γραμματεία (ιδιαίτερα για θέματα υποψηφιοτήτων) παρακαλούμε επαναπροωθήστε σχετικά ή ελέγξτε την αποστολή με νέα επικοινωνία με την γραμματεία της ΕΝΕ άμεσα.
 
Για το ΔΣ 
Γραμματεία ΕΝΕ

Log in

Your account will be activated after approval of the administrator within 24 hours and during working hours of HNS secretariat
create an account